top of page

Personliga råd för långsiktig hälsa

Genom en ayurvedisk hälsorådgivning får du individuellt anpassade hälsoråd utifrån dina unika förutsättningar. Ayurveda betyder läran om livet och denna mångtusenåriga läkekonst handlar om att skapa balans för att stärka hälsa och förebygga sjukdom.

AnnSYoga_Ayur-turmeric_05_edited_edited.
AnnSYoga_Ayur-goldenmilk.jpg

Har du ont i muskler och leder, eller känner du dig allmänt nere och ur balans? Har du problem med sömn eller matsmältning? Boka en hälsorådgivning med Ann och få hjälp av Ayurvedans rehabiliterande och balanserande effekter.

 

Ayurveda ökar förståelsen för din egen kropp och ditt sinne. Den ger dig verktyg för att skapa en sund livsstil och bra vardagsrutiner. 
AnnSYoga_Ayur-goldenmilk_02.jpg

En helhetssyn på hälsa och välmående

Ayur betyder liv och veda betyder vetenskap eller lära. Ayurveda betyder alltså ”läran om livet”. Denna 5 000 år gamla indiska läkekonst handlar om vikten av att se till alla delar av sitt liv för att må bra. Om att vårda det friska och stärka hälsan på lång sikt. 

 

Ann har studerat Ayurveda under lång tid och praktiserat som ayurvedisk hälsorådgivare i över tio år. Hon samarbetar med Ayurveda-akademin i Stockholm och erbjuder även fristående föreläsningar. Hennes kombination med ashtangayoga gör att hon har en särskild förmåga att förmedla ett helhetstänk kring mat, rörelse, vila och hälsa. Alla råd är anpassade utifrån dina unika förutsättningar.

AnnSYoga_Ayur-tea_02.jpg

Ayurvedisk hälsorådgivning – så går det till

Under en ayurvedisk hälsorådgivning får du berätta kort om dig själv och dina vanor. Ann gör också en pulsläsning. Din puls berättar dels om vilken dosha som utgör din grundkonstitution, men den ger också en nulägesbild av ditt hälsoläge, om det finns några obalanser och om något behöver stärkas upp. Utifrån det får du råd kring hur du kan förbättra din hälsa. Det handlar ofta om en kombination av kost, rörelse, vila, örter och andra förändringar i livet. 

 

Ayurvedan vill hjälpa dig att hitta den bana i livet som är mest gynnsam och hälsosam för dig. Det är ett arbete som pågår varje dag, hela livet.
Bakgrund-swooshar-genomskinlig.png
Ayurvedisk hälsa handlar om att bygga upp ett förtroende för kroppens egen förmåga att läka. Principerna är enkla men vi måste se dem i perspektivet att vi alla är unika.” 

Ann Svärdfelt

Ahus_Yoga_230628-Pierre_Ekman_119_lo.jpg

BOKA AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVNING

Pulsläsning, sammanställning med individuella råd och uppföljning.
Pris 2 200 kronor.

bottom of page